ພັນລາວ.ຄອມ
ຊອກຫາ:
ຊອກຫາແບບລະອຽດ
ຂຽນເມື່ອ ຂຽນເມື່ອ: ມ.ສ.. 15, 2010 | ມີ 1 ຄຳເຫັນ ແລະ 0 trackback(s)
ໜວດໝູ່: ຄວາມຮັກ
เบื่อสามี เบื่อภรรยา

 


เรียบเรียงข้อมูลโดยกระปุกดอทคอม

          โอ๊ยย...เบื่อๆๆๆๆ เบื่อภรรยาขี้บ่น เบื่อสามีติดเพื่อน เบื่อภรรยาจู้จี้ เบื่อสามีติดเหล้า เบื่อภรรยาขี้ระแวง เบื่อสามีไม่โรแมนติก เบื่อภรรยาตามจิก เบื่อสามีขี้งก เบื่อภรรยาชอบทำเรื่องเล็กให้เป็นเรื่องใหญ่ เบื่อสามีไม่ทำการบ้าน ...และอีกสารพัด "ความเบื่อ" ที่คู่รัก คู่แต่งงาน(เกือบร้อยเปอร์เซ็นต์) ต้องเคยพบเจอ

          ว่ากันว่า ความเบื่อ เป็นปัญหายอดฮิตของมนุษย์ จึงไม่แปลกหากความเบื่อนั้นจะเกิดขึ้นกับคนใกล้ตัวอย่างสามี หรือภรรยาของเราเอง (ก็อยู่ด้วยกันทุกวันนี่นา) เพียงแต่อาจมีต้นเหตุแห่งความเบื่อแตกต่างกันไป และระดับความเบื่ออาจมีมากน้อยไม่เหมือนกัน
 
          อย่างไรก็ตาม หากปล่อยให้ความเบื่อเกาะกินหัวใจ ความรักอาจแปรสภาพเป็นความที่ต้องจำทน มันคงไม่ดีแน่ แล้วเราจะจัดการกับความเบื่อนั้นอย่างไร มาดูกัน...
 
สามีมักจะเบื่อภรรยาเรื่องอะไรบ้าง

          จู้จี้ ขี้บ่น ผู้หญิงส่วนใหญ่มักไม่พ้นข้อหาเรื่อง ขี้บ่น แม้ฝ่ายภรรยาจะพยายามบอกว่าเป็นเพียงการชี้แจง แต่ในสายตาของสามีแล้ว คำชี้แจงของภรรยาที่มีมากเกินไปในแต่ละวันนั้นถูกนิยามว่า ความขี้บ่น การจู้จี้จุกจิกกับสามีในทุก ๆ เรื่องนั้นอาจสร้างความรำคาญใจจนนำไปสู่ความเบื่อได้ งั้นคุณภรรยาก็ต้องพยามยามลดระดับกันหน่อยนะจ๊ะ
 
          โทรจิก หากคุณสามีกลับบ้านผิดเวลาโดยไม่มีการบอกกล่าว หรืออาจบอก แต่ดันกลับผิดเวลา...แน่นอนว่าคุณภรรยาก็จะส่งเสียงตามสายมาหาคุณอย่างแน่นอน "กลับกี่โมง..อยู่ไหน..ไปกับใคร...จะกลับได้หรือยัง" อะไรแนว ๆ นั้น...ก็แหม คนมันเป็นห่วง คุณสามีก็หยวน ๆ หน่อยละกัน
 
          จับผิด ขี้ระแวง ก็ทำไงได้ล่ะ ถ้าคุณสามีเป็นคนอัธยาศัยดี สุภาพ แถมยังหน้าตาดี คุณภรรยาก็อาจจะเกิดภาวะระแวงนี้ได้โดยง่าย ยิ่งถ้าใครเคยมีประวัติความเจ้าชู้แล้วล่ะก็ ยิ่งไปกันใหญ่ แต่หากมองโลกในด้านดี ที่ภรรยาเป็นอย่างนี้ก็เพราะรักคุณสามีนี่นา(จริงไหม)
 
          ชอบทำเรื่องเล็กให้เป็นเรื่องใหญ่ ...ก็มันถนัดนี่นา เอ้ย ไม่ใช่ ๆๆ อย่าเพิ่งเข้าใจผิดคิดว่าผู้หญิงจะเป็นอย่างนี้กันทุกคน แต่หากภรรยาของใครมีอาการนอยด์กับเรื่องเล็ก ๆ น้อย ๆ หงุดหงิด โวยวาย ก็อย่าเพิ่งเอือมระอา ค่อย ๆ พูดจากันดี ๆ รับรองว่าผู้หญิงทุกคนแพ้ลูกอ้อนของคุณสามีกันทั้งนั้น
 
          อ้วน ไม่ดูแลตัวเอง เมื่อภรรยารูปร่างอ้อนแอ้นในวันวาน เปลี่ยนสภาพมาเป็นสาวอวบ หรืออวบระยะสุดท้าย จากที่เคยสวยน่ารัก วันนี้กลับไม่งามงดเหมือนแต่ก่อน เรื่องแบบนี้ถึงจะไม่ใช่เรื่องใหญ่ มีหลายคนรับได้ ในขณะที่คุณสามีบางคนก็ไม่ปลื้ม งั้นก็ลองช่วยกันดูแลตัวเองไปพร้อม ๆ กัน จะได้มีสุขภาพที่ดีกันทั้งคู่ยังไงล่ะ
 
          ไม่ให้เกียรติ ถึงแม้ว่าในวันแต่งงานคุณจะเป็นฝ่ายกุมมือสามีตักบาตร แต่ก็อย่าคิดว่านั่นเป็นการประกาศศักดาว่าฉันจะเหนือว่าสามี เพราะอย่างไรเสีย คุณสามีส่วนใหญ่ก็อยากจะเป็นผู้นำครอบครัวที่ดีสำหรับคุณอยู่แล้ว หากการกระทำหรือคำพูดบ่งบอกถึงการไม่ให้เกียรติเขาต่อหน้าเพื่อนพ้อง หรือญาติมิตร ก็คงจะไม่ดีแน่ ๆ
 
ภรรยามักจะเบื่อสามีเรื่องอะไรบ้าง
 
          ติดเพื่อน(มากเกินไป) ถ้าคุณสามีเป็นคนสังคมจัด ไม่เคยจะมีเวลาให้ เป็นใครก็งอนเป็นธรรมดา เพราะภาระมากมายในบ้านจะให้รับผิดชอบคนเดียวมันก็ดูจะหนักหนา ไหนจะเวลาที่ควรจะอยู่กับภรรยาก็ถูกคุณเพื่อนฉกไปอยู่บ่อย ๆ ใครเล่าจะทนได้นาน แต่เอาน่า..ถ้าเป็นเพื่อน(จริง)ถึงยังไงก็ยังดีกว่าติดผู้หญิงคนอื่น ปัญหาข้อนี้แก้ไม่ยาก หากแต่ต้องพูดคุยกัน (ดี ๆ) และคุณสามีเองก็ควรจะปรับลดให้อยู่ในระดับดีเหมาะสม แค่นี้ก็น่าจะลงตัวแล้ว
 
          เจ้าชู้ จอมกะล่อน ข้อนี้ถือเป็นอีกหนึ่งปัญหาใหญ่ และอาจนำไปสู่การหย่าร้างได้มากที่สุด หากคุณภรรยาจับได้ว่า สามีไปมีกิ๊กที่ทำงาน หรือมีสาว ๆ มาติดพัน ผู้หญิงส่วนใหญ่คงทำใจได้ยาก แต่ถ้าคนมันรัก ครั้งแรก ๆ อาจจะพอให้อภัย แต่ถ้าคุณสามีคาสโนว่ายังไม่สิ้นลาย ก็ปล่อยเขาไปจะดีกว่า ไม่งั้นต้องทนเจ็บไปทั้งชีวิตแน่ ๆ
 
          ไม่มีความเป็นผู้นำ ผู้หญิงร้อยทั้งร้อย อยากได้สามีที่มีความเป็นผู้นำ ดูแลเราได้ ดังนั้น หากคุณภรรยารู้สึกว่าต้องทำ หรือตัดสินใจเรื่องต่าง ๆ ด้วยตัวเองทั้งหมด โดยที่คุณสามีไม่ช่วย หรือเฉื่อยชา อาจนำมาซึ่งความเบื่อและเซ็งอย่างมหัน หรือหากมองในมุมกลับ หากสามีมีอาการดังกล่าวนี้ไม่มาก อาจเป็นไปได้ว่าด้วยความที่ผู้หญิงเป็นเพศที่คิดมาก คิดเยอะ ในขณะที่คุณผู้ชายอาจยังคิดไม่ทัน ทำให้มีบ่อยครั้งที่อาจรู้สึกได้ว่าสามีไม่มีความเป็นผู้นำเอาเสียเลย
 
          ติดเหล้า การพนัน ถ้าคุณสามีมีคุณสมบัติข้อนี้อยู่ในตัวไม่ว่าจะติดเหล้า หรือการพนัน ก็ช่างไม่น่าพิศมัยซะจริง ๆ การดื่มสุราหากเป็นครั้งคราวก็ดูจะไม่มีปัญหา แต่ถ้าดื่มเป็นนิจแล้วล่ะก็ ภรรยาคนไหนก็คงจะทนรับได้ยาก เพราะทั้งเสียสุขภาพจิตและเสียเงิน!!! ส่วนถ้าติดการพนันอันนี้มีสิทธิ์ถึงขั้นหมดตัวได้ ...ไม่ว่าจะยังไงทั้งติดเหล้า และการพนัน มันน่าเบื่อสุด ๆ
 
          เห็นแก่ตัว สามีผู้ไม่เคยปรับลดนิสัยส่วนตัวในด้านไม่ดี แถมยังไม่เคยช่วยเหลืองานบ้านเลย ประมาณว่านอนสบายเป็นคุณชายจนเคยตัว หากเป็นอย่างนี้ประจำ คุณภรรยาคงเหนื่อยหน่ายคุณสามีได้ง่าย ๆ หรือบางคนอาจเจอสามีประเภทที่ว่าปัญหาของภรรยาเล็กกะจิ๊ดเดียว แต่เรื่องของตัวเองจะใหญ่บิ๊กบึ้ม ไม่ว่าจะเป็นเรื่องของญาติพี่น้อง เพื่อนฝูง รีบกระโดดไปช่วยเหลือ แต่กับครอบครัวตัวเองกลับเมินเฉย ข้อนี้คุณสามีอย่าลืมว่าการอยู่ร่วมกันต้องร่วมทุกข์ร่วมสุขไปด้วยกัน หากไม่สนใจไม่ช่วยเหลือภรรยาของตัวเองแล้ว ครอบครัวจะสมบูรณ์มีความสุขได้อย่างไร (จริงไหม)
 
          ทั้งหมดที่ยกมากล่าวนี้ เป็นเพียงส่วนหนึ่งที่เป็นความเบื่อยอดฮิต ซึ่งในความจริงแล้วยังมีปัญหาของคู่แต่งงานอีกมากมาย เพราะการที่คนสองคนจากคนจะมาใช้ชีวิตอยู่ร่วมกัน ยังมีอะไรให้ต้องปรับจูนเพื่อให้เข้ากันอีกมาก
 
          ....เมื่อใดก็ตามที่ความเบื่อนั้นไม่ใช่ปัญหาใหญ่โต คุณสามี หรือภรรยา ก็ควรจะปล่อยวาง หรือหันหน้าพูดคุยกัน เพื่อความเข้าใจ และรักษาความรักนั้นไว้ให้ยืนยาว
 

ຂຽນເມື່ອ ຂຽນເມື່ອ: ມ.ສ.. 10, 2010 | ມີ 2 ຄຳເຫັນ ແລະ 0 trackback(s)
ໜວດໝູ່: ຄວາມຮັກ

 

“ຄວາມຮັກເປັນສິ່ງສັກສິດແລະສູງສົ່ງ
ຊຶ່ງຍາດມາໄດ້ດ້ວຍຄວາມຮັກເທົ່ານັ້ນ
ເມື່ອໃຫ້ຄວາມຮັກ ຄວາມຫ່ວງໃຍ
ແລະໃຫ້ຄວາມສຸກຫລາຍພຽງໃດ…
ກໍຍ່ອມຈະໄດ້ຮັບຄວາມຮັກ ຄວາມຫ່ວງໃຍ
ແລະຄວາມສຸກກັບຄືນມາຫລາຍພຽງນັ້ນ”

ແມ່ນແລ້ວ ເຮົາຕ້ອງຈົກເອົາຄວາມຮັກຄວາມຫ່ວງໃຍທີ່ອອກຈາກຂົ້ວຫົວໃຈມອບແດ່ຄົນທີ່ເຮົາປາຖະໜາດີ ແລະຫວັງວ່າຮັກທີ່ເຮົາມອບໃຫ້ແກ່ນາງນັ້ນ ຄົງຫວນຢ້ອນກັບມາຫາເຮົາເຊັ່ນກັນ…

ຂຽນເມື່ອ ຂຽນເມື່ອ: ມ.ນ.. 28, 2010 | ມີ 1 ຄຳເຫັນ ແລະ 0 trackback(s)
ໜວດໝູ່: ຄວາມຮັກ

1.   ຫມັ້ນໂທຫານາງ

2.   ພະຍາຍາມສ້າງບັນຍາກາດຕະຫລົກ ແລະຢອກໃຍ

3.   ບອກນາງດ້ວຍຄວາມຈິງໃຈວ່າເຈົ້າອົດໃຈບໍ່ໄດ້ທີ່ຈະລໍຖ້າພົບນາງ

4.   ໃຫ້ຂອງຂວັນແກ່ນາງໂດຍບໍ່ຫວັງຜົນຕອບແທນ

5.   ເວລາໂທໃຫ້ບອກວ່າຮັກນາງຫລາຍທີ່ສຸດ

6.   ເມື່ອນາງປ່ວຍຂອງຂວັນທີ່ດີແມ່ນອາຫານບຳລຸງ

7.   ຂຽນກອນຮັກຫວານໃຫ້ນາງ

8.   ເມື່ອມີໂອກາດເຕັ້ນລຳໃຫ້ພະຍາຍາມໄດ້ເຕັ້ນໂຊ

9.   ໃຫ້ດອກກຸຫລາບແທນໃຈໂດຍບໍ່ຕ້ອງລໍຖ້າເທດສະການ

10.  ຂຽນຈົດຫມາຍນ້ອຍດ້ວຍມືພຽງຄຳວ່າ ສະບາຍດີ

11.  ຈົດຈຳວັນສຳຄັນຂອງນາງ

12.  ສະແດງອາການວ່າມີຄວາມຮັກ ແລະອາລົມໃນບາງຄັ້ງຄາວ

13.  ຍ່າງຫລິ້ນກັບນາງເມື່ອຕາເວັນລັບຂອງຟ້າແລ້ວ ແລະຊົມດາວດ້ວຍກັນ

14.  ບອກນາງບາງຢ່າງ ຊຶ່ງເປັນເລື່ອງທີ່ບໍ່ເຄີຍບອກໃຜມາກ່ອນ

15.  ຢ້ຳເຕືອນນາງວ່ານາງເປັນຄົນງາມໃນໃຈຂອງເຈົ້າສະເຫມີ

16.  ພາໄປເບິ່ງຮູບເງົາຮັກຫວານໆ

17.  ສ້າງຄວາມປະຫລາດໃຈໃຫ້ນາງດ້ວຍການຊວນໄປກິນເຂົ້າພາຍໃຕ້ແສງທຽນ

18.  ສ້າງຄວາມປະທັບໃຈໃຫ້ນາງຢ່າງຕໍ່ເນື່ອງ

19.  ບອກນາງວ່າ ຂ້ອຍຮັກເຈົ້າ

20.  ກ້າທີ່ຈະບອກຮັກຢ່າງເຕັມປາກເຕັມຄຳ

ຂຽນເມື່ອ ຂຽນເມື່ອ: ມ.ນ.. 21, 2010 | ມີ 1 ຄຳເຫັນ ແລະ 0 trackback(s)
ໜວດໝູ່: ຄວາມຮັກ

 

 

 

ຊີວິດຂອງຄົນເຮົາບໍ່ມີຫຍັງທີ່ແນ່ນອນຖ້າຍາກທີ່ຈະຮັກຄົນ
ອື່ນຕ້ອງຮູ້ຮັກຕົນເອງກ່ອນ.ຍ່າໄດ້ເຫັນຄົນອື່ນດີໄປກົ່ວ

ຄົນທີ່ຮັກເຮົາເພາະການໄຊ້ຊີວິດຄວນຈະຄິດສະເໝີວ່າ


ເວລາ ນັ້ນໄດ້ແລ່ນໄປສະເໝີບໍ່ເຄີຍທີ່ຈະລໍຖ້າໃຜເລີຍ


ຈົ່ງເຮັດໄນສິ່ງທີ່ເຮົາຍາກເຮັດທ້ອນເພາະເຮົາບໍ່ຮູ້ວ່າແມ່ນຫຍັງຈະເກີດໄນອານາຄົດ <!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:"Cambria Math"; panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4; mso-font-charset:1; mso-generic-font-family:roman; mso-font-format:other; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:0 0 0 0 0 0;} @font-face {font-family:DokChampa; panose-1:2 11 6 4 2 2 2 2 2 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:50331651 0 0 0 65537 0;} @font-face {font-family:Calibri; panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-1610611985 1073750139 0 0 159 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-unhide:no; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; margin-top:0in; margin-right:0in; margin-bottom:10.0pt; margin-left:0in; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:Calibri; mso-fareast-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:DokChampa; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US; mso-bidi-language:AR-SA;} .MsoChpDefault {mso-style-type:export-only; mso-default-props:yes; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:Calibri; mso-fareast-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:DokChampa; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US; mso-bidi-language:AR-SA;} .MsoPapDefault {mso-style-type:export-only; margin-bottom:10.0pt; line-height:115%;} @page Section1 {size:8.5in 11.0in; margin:1.0in 1.0in 1.0in 1.0in; mso-header-margin:.5in; mso-footer-margin:.5in; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->

 

 

ຍ່າໄຫ້ຄວາມສຳຄັນກັບຄົນທີ່ເຫັນເຮົາເປັນພຽງທາງຜ່ານຂອງເຂົາ

ຄວາມສຳພັນທີ່ດີຕ້ອງເກີດຈາກ2ຝ່າຍພ້ອມກັນ

 

ບໍ່ຕ້ອງບັນຍາຍໂຕເຮົາໄຫ້ໄຜຟັງດ໋ອກ

ເພາະວ່າຢ່າງໄດເຂົາກໍ່ຮັກເຮົາແລະບໍ່ຕ້ອງການຟັງຫຍັງດ໋ອກ

ແຕ່ຄົນທີ່ຊັງເຮົາຖຶງຈະເຮັດແນວໄດເຂົາກໍ່ບໍ່ຟັງເຮົາດ໋ອກ

 

ຖ້າເຮົາມັກເວົ້າວ່າເຮົາຄາວຽກເຮົາກໍ່ຈະບໍ່ຫວ່າງເລີຍ

ຖ້າເຮົາມັກເວົ້າວ່າບໍ່ມີເວລາເຮົາກໍ່ຈະບໍ່ມີເວລາເລີຍ

ຖ້າມົວແຕ່ເວົ້າວ່າເອົາໄວ້ມື້ອື່ນມື້ອື່ນກໍ່ຈະບໍ່ມາຖຶງເລີຍ

 

ເມື່ອຍາມທີ່ເຮົາຕື່ນມາຕອນເຊົ້າມີທາງເລືອກໄຫ້ເຮົາ2ທາງ

ກັບໄປນອນແລ້ວຝັນຫວານຕໍ່ ຫລື ຕືນຂື້ນມາເພື່ອເຮັດຄວາມຝັນໄຫ້ເປັນຈິງ

ມັນແລ້ວແຕ່ເຮົາຈະເລືອກແລ້ວ

 

ເຮົາມັກເຮັດໄຫ້ຄົນທີ່ໄສ່ໄຈເຮົາຕ້ອງຮ້ອງໄຫ້

ເຮົາມັກຈະຮ້ອງໄຫ້ໄຫ້ກັບຄົນທີ່ບໍ່ໄສ່ໄຈເຮົາ

ແລະເຮົາມັກຈະໄສ່ໄຈກັບຄົນທີ່່ບໍ່ເຄີຍຮ້ອງໄຫ້ໄຫ້ເຮົາ

 

ສິ່ງເຫລົ່ານີ້ມັນເປັນເລື່ອງແປຮກແຕ່ຈິງ

ຖ້າພວກເຮົາເຫັນດ້ວຍກໍ່ຍັງບໍ່ສາຍ

 

ເວລາກໍ່ເຫມືອນສາຍນໍ້າ

ເຮົາບໍ່ມີທາງທີ່ຈະສຳພັດນໍ້າດຽວກັນໄດ້ດອກ

ເພາະນໍ້າ ມັນໄດ້ໄຫລຜ່ານໄປແລ້ວ

ຈົ່ງມີຄວາມສຸກກັບຊ່ວງຊີວິດຂອງເຮົາດີກົ່ວ

ຍ່າປ່ອຍໄຫ້ເວລາຫນຸ່ມເສີຍໄປເດີ້ 

ຂຽນເມື່ອ ຂຽນເມື່ອ: ມ.ນ.. 21, 2010 | ມີ 0 ຄຳເຫັນ ແລະ 0 trackback(s)
ໜວດໝູ່: ຄວາມຮັກ

 

ການເລືອກຜູ້ຍິງທີ່ຈະມາເປັນຄູ່ຄອງນັ້ນຄວນຈະເລືອກເອົາ

ຄົນດີໆແລະນີ້ເປັນ5ກໍລະນີທີ່ຜູ້ຊາຍທຸກຄົນຕ້ອງ

ໜີຫ່າງບໍ່ຕ້ອງການ

 

 1. ປະເພດບ້າແຟຊັ້ນ

ແຟຊັ້ນຈະກ້າວໄປເຖິງໄສກໍ່ຕາມບໍ່ຕ້ອງຫຍຸ້ງໄປຊອກຊື້ປື້ມມາເບິ່ງ ເບິ່ງການແຕ່ງຕົວຂອງສາວປະເພດນີ້ແຫລະເພາະຄົນປະເພດນີ້ຈະບໍ່ຫລ້າຫລັງເຖິງວ່າຈະອົດເຂົ້າອົດນໍ້າເພື່ອໄດ້ເງິນມາຊື້ເຄື່ອງກໍ່ຍອມ

 1. ປະເພດຝັນເຖິງເຈົ້າຊາຍ

ສາວປະເພດນີ້ຄ້າຍກັບຊິນໂດເລລ້າທີ່ລໍຄວຍໄຫ້ເຈົ້າຊາຍມາຊຸດໄຫ້ພົ້ນຈາກບັນຫາຜູ້ຊາຍທີ່ຢູ່ໄກ້ລາວຈະຄືຄົນປັນຍາອ່ອນແມ້ແຕ່

ເປີດກະປ໋ອງກໍ່ເຮັດບໍ່ໄດ້ຕ້ອງໄຫ້ຜູ້ຊາຍເປີດໄຫ້

 1. ປະເພດເວົ້າເລື່ອງເຊັກໄດ້ເຕັມປາກ

ປະເພດທີ່ຝຮັງເຂົາມັກແຕ່ງຕົວກໍ່ໂຊຊ້າຍໂຊຂວາຢົ້ວຢວນ ຕາມປົກກະຕິຜູ້ຊາຍກໍ່ມັກຢູ່ປະເພດແນວນີ້ແຕ່ຖ້າຈະໄຫ້ຄົບແທ້ຄົງຈະບໍ່ຕ້ອງການ

 1. ປະເພດເຮັດຄືແມ່

ປະເພດທີ່ມີແຕ່ຫຶງໂທຕາມຕະຫລອດຄອຍສັ່ງຊ້າຍສັ່ງຂວາຜູ້ຊາຍກໍ່ຈະມັກທີ່ຜູ້ຍິງລ້ຽງດູແຕ່ໂອກາດຄວາມເປັນຕົວເອງນັ້ນແທບ

ຈະບໍ່ມີເໝືອນກັບມີຄົນຄອຍປົກຄອງ

 1. ປະເພດທີ່ເອົາແນ່ບໍ່ໄດ້

ເພາະວ່າຄົນປະເພດນີ້ຈະເປັນພວກສັງຄົມ ມັກສັງສັນມັກຮູ້ຈັກຄົນຫລາຍໆເພື່ອທີ່ຈະເລືອກຫາຄົນທີ່ຖືກໄຈແລະຄົບໄປເລື້ອຍ

ຂຽນເມື່ອ ຂຽນເມື່ອ: ມ.ນ.. 21, 2010 | ມີ 0 ຄຳເຫັນ ແລະ 0 trackback(s)
ໜວດໝູ່: ຄວາມຮັກ

 

ເລື່ອງຮັກໆຂອງໜຸ່ມສາວ

ເລື່ອງ​ຄວມຮັກ​ເປັນ​ເລື່ອງ​ທີ່​ໄວ​ລຸ້ນ​ໄນ​ປະຈຸ​ບັນ​
ໄຫ້​ຄວາມ​ສໍາຄັນ​ເປັນອັນ​ດັບ​ຕົ້ນໆ​ໄນ​ຊີວິດ​
ປະຈໍາວັນ​ເລື່ອງ​ທີ່​ຈະ​ເວົ້າ​ມາ​ນີ້​ແມ່ນ​ອາ
ການ​ຂອງ​ຄົນ​ທີ່​ມີ​ຄວາມ​ຮັກ 
 

 

<!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:Wingdings; panose-1:5 0 0 0 0 0 0 0 0 0; mso-font-charset:2; mso-generic-font-family:auto; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:0 268435456 0 0 -2147483648 0;} @font-face {font-family:"MS Mincho"; panose-1:2 2 6 9 4 2 5 8 3 4; mso-font-alt:"MS 明朝"; mso-font-charset:128; mso-generic-font-family:modern; mso-font-pitch:fixed; mso-font-signature:-536870145 1791491579 18 0 131231 0;} @font-face {font-family:"Angsana New"; panose-1:2 2 6 3 5 4 5 2 3 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:roman; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-2130706429 0 0 0 65537 0;} @font-face {font-family:"Saysettha OT"; panose-1:2 11 5 4 2 2 7 2 2 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-2097151825 268443658 0 0 65537 0;} @font-face {font-family:"\@MS Mincho"; panose-1:2 2 6 9 4 2 5 8 3 4; mso-font-charset:128; mso-generic-font-family:modern; mso-font-pitch:fixed; mso-font-signature:-536870145 1791491579 18 0 131231 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; mso-bidi-font-size:14.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-font-family:"Angsana New"; mso-fareast-language:EN-US;} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:143.75pt 19.3pt 72.0pt 18.0pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} /* List Definitions */ @list l0 {mso-list-id:568462177; mso-list-type:hybrid; mso-list-template-ids:-1901036254 67698701 67698691 67698693 67698689 67698691 67698693 67698689 67698691 67698693;} @list l0:level1 {mso-level-number-format:bullet; mso-level-text:; mso-level-tab-stop:36.0pt; mso-level-number-position:left; text-indent:-18.0pt; font-family:Wingdings;} ol {margin-bottom:0cm;} ul {margin-bottom:0cm;} -->

<!--[if !supportLists]-->ü      <!--[endif]-->ຖ້າ​ຫາກ​ຍ່າງ​ອອກ​ມາ​ຈາກ​ງານ​ລ້ຽງ​ແລ້ວ​ຮູ້​ສື​ກວ່າ​ຢາກ​ຍ່າງ​ກັບ​ລາວ​ພຽງ 2ຄົນ ໝາຍ​ຄວາມ​ວ່າ(​ຕົກ​ຫລຸມ​ເຂົາ​ຮັກ​ແລ້ວ)

 

<!--[if !supportLists]-->ü      <!--[endif]-->​ເມື່ອ​ເວລາ​ທີ່ຢູ່​ກັບ​ເຂົາ​ເຮັດ​ແບບ​ບໍ່​ສົນ​ໄຈ​ເວລາ​ທີ່​ເຂົາ​ບໍ່​ຢູ່​ກັບ​ຄິດ​ຮອດ​ເຂົາ               (​ຕົກ​ຫລຸມ​ເຂົາ​ຮັກ​ແລ້ວ)

 

<!--[if !supportLists]-->ü      <!--[endif]-->​​ເຖິງ​ວ່າ​ຈະ​ມີ​ຄົນ​ອື່ນ​ເຣັດ​ໄຫ້​ເຮົາ​ຫົວ​ແຕ່​ວ່າ​ສາຍຕາ​ຂອງ​ເຣົາກໍ່​ຈ້ອງ​ເບິ່ງ​ແຕ່​ເຂົາ​ຄົນ​ນັ້ນ       (​ຕົກ​ຫລຸມ​ເຂົາ​ຮັກ​ແລ້ວ)

 

<!--[if !supportLists]-->ü      <!--[endif]-->​ເມື່ອ​ເວລາ​ຖ່າຍຮູບ​ແລ້ວ​ຈະ​ຊອກ​ຫາ​ແຕ່​ເຂົາ​ແລ້ວ​ຈະ​ເບິ່ງ​ວ່າ​ແມ່ນ​ໄຜຖ່າຍ​ຢູ່​ຂ້າງ​ເຂົາ        (​ຕົກ​ຫລຸມ​ເຂົາ​ຮັກ​ແລ້ວ)

 

<!--[if !supportLists]-->ü      <!--[endif]-->​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ວາງ​ໂທລະສັບ​ເວລາ​ທີ່ຣຽນໜັງສື​ແຕ່​ບໍ່​ເຮັດ​ຖ້າ​ແມ່ນ​ເຂົາ​ຄົນ​ນັ້ນ                 (​ຕົກ​ຫລຸມ​ເຂົາ​ຮັກ​ແລ້ວ)

 

<!--[if !supportLists]-->ü      <!--[endif]-->ຖ້າ​ເຮົາ​ຕື່ນ​ເຕັ້ນ​ກັບMessageສັ້ນໆ​ທີ່​ເຂົາ​ສົ່ງ​ມາ​ຫລາຍ​ກົ່ວMessageຍາວໆ​ຂອງ​ຄົນ​ອື່ນ    (​ຕົກ​ຫລຸມ​ເຂົາ​ຮັກ​ແລ້ວ)

 

<!--[if !supportLists]-->ü      <!--[endif]-->ຕ້ອງ​ເຕືອນ​ຕົວ​ເອງ​ວ່າ​ເຂົາ​ເປັນ​ພຽງ​ແຕ່​ເພືອນ​ແຕ່​ໄຈ​ກໍ່​ຫາມ​ບໍ່​ໄດ້​ທີ່​ຈະ​ຄິດ               (​ຕົກ​ຫລຸມ​ເຂົາ​ຮັກ​ແລ້ວ)

 

<!--[if !supportLists]-->ü      <!--[endif]-->ຖ້າ​ອ່ານ​ຂໍ້ຄວາມນີ້​ແລ້ວ​ມີ​ໄຄ​ຜ່ານ​ເຂົ້າ​ມາ​ໄນ​ຄວາມ​ຄິດ ນັ້ນ​ແນ່​ກຳລັງ​ຄິດ​ເຖິງ​ໄຜຢູ່​ນໍ້       (​ຕົກ​ຫລຸມ​ເຂົາ​ຮັກ​ແລ້ວ)

ຂຽນເມື່ອ ຂຽນເມື່ອ: ມ.ນ.. 21, 2010 | ມີ 0 ຄຳເຫັນ ແລະ 0 trackback(s)
ໜວດໝູ່: ຄວາມຮັກ

ການໄຊ້ຊີວິດຄູ່ຈະສາມາດເຂົ້າກັນໄດ້ດີນັ້ນແມ່ນຕ້ອງຜ່ານ
ການໄຊ້ຊີວິດຮ່ວມກັນຕ້ອງຍອມອ່ອນໄນບາງຄັ້ງເຖິງວ່າ
ຈະບໍ່ຖືກໃຈອີກຝ່າຍກໍ່ຕາມຂະໜາດເຫລັກທີ່ວ່າແຂງ
ບາງຄັ້ງກໍ່ຕ້ອງງໍເພື່ອໄຫ້ເໝາະສົມກັບສິ່ງທີ່ເຮັດຢູ່
ເພື່ອໄຫ້ສາມາດເຂົ້າກັນໄດ້ຢາກຈະຂໍເນາະນໍາວິທີງໍ້ຄົນ
ຮັກໄຫ້ກັບມາແບບງ່າຍໆໄຫ້ນຳໄປລອງໄຊ້ເບິ່ງ
ຖ້າພົບບັນຫານີ້
<!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:"MS Mincho"; panose-1:2 2 6 9 4 2 5 8 3 4; mso-font-alt:"MS 明朝"; mso-font-charset:128; mso-generic-font-family:modern; mso-font-pitch:fixed; mso-font-signature:-1610612033 1757936891 16 0 131231 0;} @font-face {font-family:"Angsana New"; panose-1:2 2 6 3 5 4 5 2 3 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:roman; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:16777219 0 0 0 65537 0;} @font-face {font-family:"Saysettha Unicode"; panose-1:2 11 5 4 2 2 7 2 2 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-2097151997 268435458 0 0 65537 0;} @font-face {font-family:"\@MS Mincho"; panose-1:2 2 6 9 4 2 5 8 3 4; mso-font-charset:128; mso-generic-font-family:modern; mso-font-pitch:fixed; mso-font-signature:-1610612033 1757936891 16 0 131231 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; mso-bidi-font-size:14.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"MS Mincho"; mso-bidi-font-family:"Angsana New";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->

 1. ສະແດງເປັນຄົນຈິງໃຈ : ເຮົາຕ້ອງສື່ສັດບໍ່ຕົວະຕ້ອງບອກວ່າເປັນຫຍັງເຮົາຈຶ່ງເຮັດຜິດ
 2. ຊື້ຂອງຂັວນທີ່ພິເສດໄຫ້ : ຄວນເລືອກຂອງຂັວນທີ່ມີຄວາມໝາຍພິເສເ
 3. ຊວນລາວອອກເດດ : ແລ້ວລອງສັງເກດເບິ່ງວ່າວັນວານຍັງຫວານຢູ່ບໍ່
 4. ເຮັດໂຕດີໆ : ບໍ່ປ່ອຍເນື້ອປ່ອຍໂຕເຮັດຕົນເອງໂລເລ
 5. ບອກໄປຕົງໆເລີຍວ່າເຮົາຍັງຮັກລາວຢູ່ : ຜູ້ຍິງຢາກໄດ້ຍິນຄໍາ3ຄໍານີ້ສະເໝີໄຈອ່ອນແນ່ນອນ
 6. ສະກົດຈິດໃຈຂອງລາວວ່າ: ຖ້າບໍ່ກັບມາຮັກກັນເຈົ້າອາດຈະພາດບາງສິ່ງທີ່ດີໆໄປໄດ້
 7. ປັບຄວາມເຂົ້າໃຈ : ຖ້າເຮົາຢາກປັບຕົວເປັນຄົນໄໝ່ ແລະຢາກປັບຄວາມເຂົ້າໃຈກໍ່ຢ່າໃຈຮ້ອນ
 8. ຢ່າເວົ້າຢ່າງໜຶ່ງແລ້ວເຮັດຢ່າງໜຶ່ງ
 9. ສະແດງໄຫ້ເຫັນວ່າເຮົາປ່ຽນແປງແທ້ໆ
 10. ສັນຍາວ່າຈະເປັນຄົນຮັກທີ່ດີຈາກນີ້ໄປຈະບໍ່ຂໍເຮັດອີກ 
”””””””””””””ການງໍ້ຄົນທີ່ເຮົາຮັກຈັກໜ້ອຍໜຶ່ງບໍ່ເປັນການເສີຍສັກສີດ໋ອກ””””””””””””””””””””