໓໙໒ ກະທູ້ ໒໑໑໔ ໂພສ
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 15 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
|
໖ ກະທູ້ ໒໐໔ ໂພສ
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 15 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
ມັກເອົາມາໃສ່ ຊຸບໂຕໄກ່ ຫອມດີ
|
໓໙໒ ກະທູ້ ໒໑໑໔ ໂພສ
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 15 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
ຮ່າໆໆໆໆໆໆ ໃສ່ຊຸບໄກ່ລ່າໆໆ ກໍພໍ ບໍ່ໃຊ້ຄຳວ່າ ໂຕໄກ່ກໍໄດ້ ມັນຊິຄືຫວຽດນາມໂພດ "ໃສ່ຊຸບໄກ່" ອຶອຶ
|
໑ ກະທູ້ ໗໗ ໂພສ
ຂາປະຈຳເວັບບອດ
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 15 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
ເປັນຕາກິນນໍ ງາມຫລາຍໆ
|
໖ ກະທູ້ ໑໐໙໐ ໂພສ
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 15 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
ກິນລ້າໆ ກະຍັງແຊບລະ
|
໓໙໒ ກະທູ້ ໒໑໑໔ ໂພສ
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 15 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
ແມ່ນໆໆໆໆ
|
໕ ກະທູ້ ໔໑໗໘ ໂພສ
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 15 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
ເຫັນລະຢາກເວີ້ຍ
|
໓໙໒ ກະທູ້ ໒໑໑໔ ໂພສ
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 15 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
ອື
|
໐ ກະທູ້ ໙ ໂພສ
ມືໃໝ່ຮຽນໃຊ້ເວັບບອດ
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 15 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
ກິນກັບປົ່ນກົບຄືສິແຊບເນາະ
|
໓໙໒ ກະທູ້ ໒໑໑໔ ໂພສ
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 15 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
ເຂົາວ່າຈັ່ງຊັ້ນແຫລ້ວ
|
໙ ກະທູ້ ໔໖ ໂພສ
ຂາປະຈຳເວັບບອດ
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 15 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
ໃສ່ປົ່ນກົບ ຕຳແຈ່ວໜໍ່ໄມ້ສົ້ມ ຫຼື ຊົ້ວໄກ່ ແຊບຫຼາຍເດີ
ຊີວິດ ປຽບເໝືອນສາຍນ້ຳທີ່ບໍ່ມີວັນໄຫຼກັບ...
|
໓໙໒ ກະທູ້ ໒໑໑໔ ໂພສ
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 15 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
ໄດ້ທັງນັ້ນ
|
໑ ກະທູ້ ໓ ໂພສ
ມືໃໝ່ຮຽນໃຊ້ເວັບບອດ
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 15 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
ກຶນກິບແຫນມເຫນືອງ ແຊບ
ພຶມຖູກບ່
|
໓໙໒ ກະທູ້ ໒໑໑໔ ໂພສ
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 15 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
ກິນກັບແໜມແໜືອງ ແບບນີ້ຖືກ
|
໙ ກະທູ້ ໔໖ ໂພສ
ຂາປະຈຳເວັບບອດ
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 15 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
ກິນກັບແໜມເໜືອງ
ຊີວິດ ປຽບເໝືອນສາຍນ້ຳທີ່ບໍ່ມີວັນໄຫຼກັບ...
|
໓໙໒ ກະທູ້ ໒໑໑໔ ໂພສ
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 15 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
ອືມ໌
|
໒໐ ກະທູ້ ໑໓໖໓ ໂພສ
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 15 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
ໃສ່ປົ່ນກົບ, ຂຽດ, ປາ, ອ່ຽນ ແຊບ
|
໒໐ ກະທູ້ ໑໓໖໓ ໂພສ
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 15 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
ແລະ ຖ້າເປັນສະໝຸນໄພລະກໍ່ສາມາດນຳມາຂ້າຂີ້ແກ້ນຕາມຜິດໜັງໄດ້ ໂດຍປະສົມໃສ່ຫົວຂ່າ ແລະ ເຫຼົ້າ 90 ອສ ທາຕາມຜິວໜັງດີແລທ່ານ
|
໓໙໒ ກະທູ້ ໒໑໑໔ ໂພສ
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 15 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
ດີໆໆໆໆໆໆໆໆໆໆໆໆໆໆໆ
|
໑໕ ກະທູ້ ໒໒໙໖ ໂພສ
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 15 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
ເຫັນແລ້ວ ຄິດເຫັນໄຂ່ລູກ
.........ການຮັບວ່າຕົນເອງເອງຜິດແລະຮູ້ຈັກຂໍໂທດຄືສິ່ງທີ່ມີກຽດ ການແກ້ໂຕເປັນເລື່ອງຂອງຄົນໂງ່ທີ່ຄິດວ່າຄົນອື່ນໂງ່...........
|
໒໘ ກະທູ້ ໓໓໒໕ ໂພສ
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 15 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
ຄິດຮອດປົ່ນປາຄໍ່!!
|
໒໐ ກະທູ້ ໑໓໖໓ ໂພສ
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 15 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
ຄິດແລ້ວນຳລາຍໄຫຼ ໃສ່ຊຸບງູສິງ ແລະ ຊົ້ວໄກ່
|
໓໙໒ ກະທູ້ ໒໑໑໔ ໂພສ
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 15 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
ອັນນີ້ກະຄັກ
|
໐ ກະທູ້ ໒໔ ໂພສ
ຂາປະຈຳເວັບບອດ
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 15 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
ເອົາມາໃສ່ຜິວ
|
໓໙໒ ກະທູ້ ໒໑໑໔ ໂພສ
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 15 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
ດີອີຫຼີບໍນໍ
|
໐ ກະທູ້ ໑໒໘ ໂພສ
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 15 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
ມັນໃຊ້ກິນກັບຫຍັ້ງ?????ແລັ່ມຢູ່ຫວາ????
|
໓໙໒ ກະທູ້ ໒໑໑໔ ໂພສ
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 15 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
ກິນກັບຫຍັງກະໄດ້
|
໙ ກະທູ້ ໒໔໗ ໂພສ
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 15 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
ງາມອີ່ຫລີ
|
໓໙໒ ກະທູ້ ໒໑໑໔ ໂພສ
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 15 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
ເຂົາປູກແບບທັມມະຊາດ ມັນຈະມີກິ່ນແບບທັມມະຊາດ
|
໓໑ ກະທູ້ ໒໓໕໐ ໂພສ
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 15 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
ເອີ ຢ່າວ່າຊັ້ນວ່າຊີ້ ຕົວເອງບໍ່ຄ່ອຍກິນຜັກ, ເບິ່ງມັນສີຄືໆ ໃບຊາສູບຂະຫນາດ
ດຣາມ່າເອີຍ...ຈົງຊັບຊ້ອນຍິ່ງຂຶ້ນ
|