ກະທູ້ມາໃໝ່ | ຫມວດ | ບັນເທີງ » ສີຫອມ |
ເວັບບອດພັນລາວ
ເວັບບອດພັນລາວ ເປັນກະດານສົນທະນາສຳລັບສະມາຊິກພັນລາວທຸກທ່ານ ທ່ານສາມາດຕັ້ງກະທູ້ເພື່ອສອບຖາມ ສະແດງ ແລະຂໍຄຳເຫັນຈະສະມາຊິກຄົນອື່ນ ໆ ຕະຫຼອດຈົນເຖິງການສົນທະນາທົ່ວ ໆ ໄປໄດ້ໃນເວັບບອດແຫ່ງນີ້. ຫາກຕ້ອງການແຈ້ງກະທູ້ຜິດກົດລະບຽບ ໃຫ້ໂພສໄດ້ທີ່ http://punlao.com/webboard/topic/3/index/288147/
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 14 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້, ແກ້ໄຂເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 14 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
ຊົມລົມຄົນຮັກແລະມັກໃນການເຮັດເຂົ້າໝົມcakeຍິນດີຕອນຮັບ~ ^^ ສູດທີ່1: ບລາວນີ່ easy easy Brownie: ເປັນເຂົ້າໝົມທີ່ສິເອີ້ນວ່າຊອດກໍ່ວ່າໄດ້ ເພາະມັນເປັນລູກຊອດລະຫວ່າງ ເຄັກ ແລະ ຄຸກກີ້ ດ້ວຍເນື້ອເຂົ້າໝົມທີ່ແນ່ນ ແລະເຂັ້ມຂົ້ນຂອງ Chocolate ຊື່ງເປັນລົດຊາດທີ່ຫຼາຍຄົນຫຼົງໄຫຼ..... @ ສ່ວນປະສົມ: 1: ແປງອາເນກປະສົງ 1ຖ້ວຍຕວງ 2:ຜົງຟູ 1/2 ຊ້ອນຊາ 3:ເກືອປົ່ນ 1/4 ຊ້ອນຊາ 4:ເນຍສົດຊະນິດເຄັມລະລາຍ 3/4ຖ້ວຍຕວງ 5:ຜົງໂກໂກ້ 1/2ຖ້ວຍຕວງ 6:ນ້ຳຕາຍຊາຍ 1ຖ້ວຍຕວງ 7:ໄຂ່ໄກ່ 2ໜ່ວຍ 8:ເມັດມະມ່ວງຫິມະພານອົບບົດ 3/4 ຖ້ວຍຕວງ 9:ອາມອນບົດ 3/4ຖ້ວຍຕວງ 10:ຊ໋ອກໂກແລ໋ດຊີບ 1/4ຖ້ວຍຕວງ ເອົາລະກຽມໝົດລະບໍ່ນິ? ຄັນກຽມແລ້ວໝົດແລ້ວ ມາຕໍ່ວີທີເຮັດກັນເນາະ ຮິຮິ @ ວິທີ່ເຮັດ 1: ເອົາແປ້ງສາລີອາເນກປະສົງ ຜົງຟູ ແລະເກືອປົ່ນ ມາຮ້ອນຮວມກັນ2ເທື່ອ ພັກໄວ້ 2:ໃສ່ເນຍສົດທີ່ລະລາຍແລະຜົງໂກໂກ້ລົງໃນອ່າງປະສົມ ໃຊ້ອັນຕີໄຂ່ຄົນໃຫ້ເຂົ້າກັນ ໃສ່ນ້ຳຕານຊາຍ ຄົນຈົນນ້ຳຕານລະລາຍແລະສ່ວນປະສົມເຂົ້າກັນ 3:ຕອກໄຂ່ໄກ່ໃສ່ຖ້ວຍ ໃສ່ໄຂ່ໄກ່ລົງໄປເທື່ອລະໜ່ວຍ ຄົນສ່ວນປະສົມໃຫ້ເຂົ້າກັນຈົນຂື້ນຟູເລັກນ້ອຍ 4:ຄ່ອຍໆໃສ່ແປ້ງທີ່ຮ່ອນປະໄວ້ລົງໄປໃນອ່າງປະສົມ ແລະຄົນໃຫ້ສ່ວນປະສົມເຂົ້າກັນຈົນແນ່ໃຈວ່າແປ້ງບໍ່ຈັບຕົວກັນເປັນກ້ອນ ໃສ່ເມັດ ມະມ່ວງຫິມະພານອົບບົດ ໃຊ້ໄມ້ຄົນໃຫ້ເຂົ້າກັນ 5:ຖອກໃສ່ຖາດທີ່ທາເນຍຂາວ ແລະຮອງດ້ວຍ ເຈ້ຍໄຂ ໄວ້ແລ້ວ ເຄາະຄ່ອຍໆ ເພື່ອໄລ່ຟອງອາກາດ ໂຮຍໜ້າໂດຍຊ໋ອກໂກແລ໊ດຊີບແລະອາມອນບົດໃຫ້ທົ່ວ ນຳເຂົ້າເຕົາອົບໃນອຸນຫະພູມ 180ອົງສາ c ປະມານ20-25 ນາທີ່ ຫຼືຈົນເຄັກສຸດ 6: ອາກິນແລະເນາະ555+ ເຈົ້າຂອງກະທູ້ຍັງບໍ່ໄດ້ລອງເຮັດເທື່ອຄັນລອງລະສິຖ່າຍຮູບໃຫ້ເບິ່ງເນີ^^ ເບິ່ງຢູ່ຊີດີເຮັດ ຄືຈະງ່າຍເພາະບໍ່ຕ້ອງໃສ່ຫຍັງຫຼາຍ ມີແຕ່ປະສົມກັນລະກາຄົນຢ່າງດຽວ ງ່າຍດີ ວ່າແຕ່ໃຜເຮັດລະຢ່າລືມ ເອົາມາໃຫ້ຊີມແນ່ເນີ^^ ປ.ລ ບໍ່ເຂົ້າໃຈຖາມໄດ້ເນີ ຄັນຮູ້ສິບອກ ໃຜມີສູດຫຍັງດີໆແຊບໆກາເອົາມາແຊກັນໄດ້ເລີຍ ປ.ປ.ລ ເຄັດລັບຫັ່ນ ຂື້ນກັບຄວາມຜິດພາດ^_^ ສູດທີ່2:?????????(ໃຜຢາກເຮັດຫຍັງກາເມ້ນໄວ້ລະກັນ ສູດໃດຄົນຢາກເຮັດຫຼາຍສິເອົາມາລົງ^^)
☆→21 3-15-13-16-12-5-20-5 13-5 ←☆
|
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 14 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
ບໍ່ບອກ |
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 14 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
ມາຫາແມຊິສອນ
ໜ້າຕາບໍ່ສຳຄັນ ທີ່ສຳຄັນຄື ແຮງດັນແລະຈັ່ງຫວະ
|
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 14 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
ມີແຕ່ກີນ ບໍ່ຮູ້ເຮັດດອກ |
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 14 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
☆→21 3-15-13-16-12-5-20-5 13-5 ←☆
|
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 14 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
☆→21 3-15-13-16-12-5-20-5 13-5 ←☆
|
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 14 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້, ແກ້ໄຂເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 14 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
ອັນນີ້ສູດຂ້ອຍເຮັດ ງ່າຍໆ ບໍ່ວ່າໃຜກາເຮັດໄດ້ ແຕ່ລົດຊາດ ອີກເລື່ອງ ເດີ ກ໊າກໆ ສູດນີ້ຂອງຄົນເມກາມັກເຮັດ ຖ້າໃຜບໍ່ມັກຫວານລົດນ້ຳຕານເອົາ chocolate chip cookie reaipe 3/4 cup ນ້ຳຕານ 3/4 cup ນ້ຳຕານຊແດງ 1 cup ເນີຍລະລາຍ ໄຂ່ 2ໜ່ວຍໃຫ່ຍ ຕີໃຫ້ແຫຼກ 1 tea spoon vanilla extract 2 1/4 cups ແປ້ງເຮັດກຸ໋ກກີ໋ 1 teaspoon baking soda 3/4 teaspoon ເກືອ 2 cup ຊ໋ອກໂກແລ໋ດຊີບ ວິທີ່ເຮັດ -ປະສົມນ້ຳຕານ ນ້ຳຕານແດງ ເນຍ ວານິລາ ແລະໄຂ່ ແລ້ວຄົ້ນ ຫຼືໃຊ້ເຄື່ອງຕີໃຫ້ທຸກຢ່າງເຂົ້າກັນດີ ປະໄວ້ -ເອົາແປ້ງທີ່ຮ໋ອນລະອຽດແລ້ວໃຊ້ຊາມ ແລ້ວເອົາ ແປັ໋ກກິ່ງໂຊດາໃສ ຕາມດວ້ຍເກືອ ຫຼັງຈາກນັ້ນເອົາ ສ່ວນປະສົມທຳອິດຖອກລົງໄປ -ຄົ້ນໆໆໆໆໆໆໆໆໆ ນວດໆໆໆໆໆ ຈົນແປ້ງລະອຽດດີ ຈົນແປ້ງບໍ່ຕິດຊາມພຸ້ນເດີ -ຕາມມາຕິກໆ ກັບ ຊ໋ອກໂກແລ໋ດຊີບ ຄົ້ນອີກເລັກນ້ອຍ -ຫຼັງຈາກນັ້ນ ປັ້ນເປັນຮູບຕາມໃຈມັກ ໃສ່ຖ່ານ ແລ້ວເອົາເຂົ້າອົບ 190.c ຈົນສຸກ ເອົາອອກມາຕາກລົມແລ້ວກາເອົາເຂົ້າປາກ ໂຮະໆໆ ປ.ລ ລົດຊາດແລະເຄັດລັບຂື້ນກັບຄວາມຜິດພາດຂອງຜູ້ກ່ຽວ ຂ້ອຍເຮັດມາ3ຄັ້ງມີປັນຫາທັ້ງ3ຄັ້ງ ອຸກໃຈ-.- ******************************************************************* ອັນນີ້ຮູບຕົນເຮັດສູດນີ້ທຳອິດທຳອິດ Thanks: ฝากไฟล์รูปฝาก ตรวจสอบมูลค่าเว็บ
☆→21 3-15-13-16-12-5-20-5 13-5 ←☆
|
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 14 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
☆→21 3-15-13-16-12-5-20-5 13-5 ←☆
|
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 14 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
ຫາກໍຮູ້ວ່າພອຍເຮັດ bakery ເປັນ ເລື່ອງສູດບໍ່ປານໃດ ຕອນນີ້ຢາກຮູ້ ວ່າອຸປະກອນທັງຫມົດທີ່ຈຳເປັນມີຫຍັງແດ່ ?
www.graphicme.com | space for fresh creatives
I like graphic. Graphic's like me. That's GraphicME !...............Ads by Google ມັນພະຍາຍາມເອົາຊະນະສິ່ງທີ່ພະຍາຍາມເອົາຊະນະມັນ ມັນຄືນົກສິບ ...............ສັນຍາກັບຕົວເອງໄວ້ວ່າ ມື້ຫນຶ່ງຈະຢຽບຫົວໂຊກຊະຕາໃຫ້ຫນ້າຫວ້າຍ Punlao Story | uPunlao | laosci blog | N!Xnovel | vientianer | Miss Archi 2010 |
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 14 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
ອ້າຍນິກສົນໃຈຫວານິ?? ດີໃຈເວ້ຍ ຜູ້ຊາຍເຮັດເຂົ້າໝົມເປັນມັນໜ້າຮັກດີ555+ ຂ້ອຍກາເປັນພໍປະມານ T^T ເຮັດເຄັກຊ໋ອກໂກແລ໋ດ ກັບກຸ໋ກກີ້ຊ໋ອກໂກແລ໋ບຊີບ ນີ້ແລະ55+ ສຳຄັນຫວາ? 1.ອັນຕີໄຂ່ ໃຊ້ສຳລັບຕີແປ້ງ ແລະສ່ວນປະສົມໃຫ້ລະອຽດແລະຟູ 2. ເຕົາອົບເຮັດເຂົ້າໝົມ ສຳນີ້ແລະ ແຕ່ຕອນນັ້ນຂ້ອຍບໍ່ມີທັ້ງ2ຢ່າງນີ້ກາຍັງເຮັດໄດ້ເດີ ໃຊ້ຝີມືລ້ວນໆ555+ ມີຫຍັງຖາມໄດ້ເດີ ຍິນດີ ບັຍລະຍາຍໃຫ້ຟັງ ມັກແຮງ ກ໋າກໆໆໆ ອ້າຍນິກມີສູດຫຍັງຄັກໆແຊບໆລະບອກແນ່ ເດີ ເພາະ ເຮັດເຂົ້າໝົມນິ ຕ້ອງໃຫ້ຜູ້ຊາຍ ກິນ ຄັນຜູ້ຊາຍວ່າແຊບ ແປວ່າເຂົ້າໝົມມັນບໍ່ຫວານຫຼາຍ ອິອິ
☆→21 3-15-13-16-12-5-20-5 13-5 ←☆
|
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 14 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
ຢູ່ພັນລາວບໍ່ມີຄົນມັກເຮັດແດ່ວ່າເຂົ້າໝົມຫັ່ນນາ
☆→21 3-15-13-16-12-5-20-5 13-5 ←☆
|
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 14 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
ອ່າວ ບໍ່ມີເຕົາອົບແລ້ວອົບໃສ່ຫຍັງ ?
www.graphicme.com | space for fresh creatives
I like graphic. Graphic's like me. That's GraphicME !...............Ads by Google ມັນພະຍາຍາມເອົາຊະນະສິ່ງທີ່ພະຍາຍາມເອົາຊະນະມັນ ມັນຄືນົກສິບ ...............ສັນຍາກັບຕົວເອງໄວ້ວ່າ ມື້ຫນຶ່ງຈະຢຽບຫົວໂຊກຊະຕາໃຫ້ຫນ້າຫວ້າຍ Punlao Story | uPunlao | laosci blog | N!Xnovel | vientianer | Miss Archi 2010 |
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 14 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
ຮູ້ຈັກໝໍ້ເຫຼັກທີ່ມັນໜາໆ ບໍ່ ທີ່ມັນກົມໆ ຫັ່ນແລະ ເຕົາອົບ ຂະໜາດດີເລີຍ ຕອນລິເລີ່ມເຮັດ ຂ້ອຍອົບອັນນັ້ນຫັ່ນແລະ ເຮົາເອົາເຄັກທີ່ເຮັດຖອກໃສ່ໝໍ້ນັ້ນແລ້ວ ກາເອົາໄປໃສ່ເຕົາຖ່ານທີ່ບໍ່ຮ້ອນຫຼາຍ ແລ້ວເອົາຖ່ານໃສ່ເຖິງຝາ ເພື່ອໃຫ້ໄຟຫັ່ນມັນທົ່ວເຖີງ ທັ້ງລຸ່ມແລະເຖີງ ແຕ່ສະໄໝບູຮານເຂົາເຈົ້າກາເຮັດປະມາດນີ້ 555+ ສ່ວນອັນຕີ ຫັ່ນ ຕີມືເອົາກາໄດ້ ແຕ່ຈະເມື່ອຍແຕ່ລະດັບປານກາງເຖີງໝົດແຮງ55+
☆→21 3-15-13-16-12-5-20-5 13-5 ←☆
|
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 14 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
ເຄີຍຄິດຢາກເຮັດຢູ່... ແຕ່ເຮົາໄປກັບເລື່ອງເຮັດອາຫານບໍ່ໄດ້ນາ ອັນກິນນີ້ໄປໄດ້ຢູ່ ເອົາມາຕັ້ງໄວ້ໂລດ ກິນຫມົດທຸກຢ່າງ |
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 14 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
555+ ແນ່ໃຈ? ກຸ໋ກກີ້ເຂົາແຂງໃດ໋ ກ໋າກໆໆ ແຕ່ກາກິນເອງໝົດ555+ ເຂົາກາຄົວກິນບໍ່ເປັນ ແຕ່ມັກເຮັດເຂົາໝົມ ມາແມ້ເມມາເຮັດນຳກັນ55+
☆→21 3-15-13-16-12-5-20-5 13-5 ←☆
|
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 14 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
ເປັນລູກມືໄຫວຢູ່... ດຽວຮຽນຈົບຈາກຈີນລະຈິໄປຮຽນເຮັດເຄັກນຳ ຮະຮະ |
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 14 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
ມາຈອບເບິ່ງ
★★★★★★★★
|
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 14 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
ບໍ່ມາຊ່ວຍກັນເຮັດເຂົ້າຫນົມແດ່ບໍ? |
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 14 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
ມີແຕ່ຊິຊ່ວຍກິນ
★★★★★★★★
|
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 14 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
ຮວາຍ! ຢ່າມາຍາດເຂົາກິນແມ໊ |
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 14 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
555+ ຄົງຈະມ່ວນດີ ເຮັດນຳກັນຫຼາຍໆໆ ຄົນ ທີ່ຈິງຮຽນໄວ້ ເຮັດໃຫ້ ຄອບຄົວ ຫຼື ແຟນ ດີຈະຕາຍວະ555+ ໂດຍສະເພາະເທດສະການ ຮິຮິ
☆→21 3-15-13-16-12-5-20-5 13-5 ←☆
|
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 14 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
ຢ່າ ຍາດກັນໆ ເພາະເຮັດອອກມາລະ ຢ້ານແຕ່ສິຍາດກັນແລ່ນໜີຫັ່ນຕິ555+
☆→21 3-15-13-16-12-5-20-5 13-5 ←☆
|
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 14 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
ຢ້ານແຕ່ກິນແລ້ວຊິແລ່ນໄປເຂົ້າຫ້ອງນ້ຳຫັ້ນຕິ ຮ່າໆໆໆໆໆ |
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 14 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
555+ ບໍ່ຂະໜາດນັ້ນ ເວົ້າສະເຫັນພາບ ກ໋າກໆໆ ມັນກາພໍກິນໄດ້ຫັ່ນແລະ ອິອິ ວ່າແຕ່ວັນວາເລັນທາຍນິ ໃຜສິເຮັດເຄັກໃຫ້ແຟນແນ່555+?
☆→21 3-15-13-16-12-5-20-5 13-5 ←☆
|
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 14 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
http://www.howtomakecookies.org/
☆→21 3-15-13-16-12-5-20-5 13-5 ←☆
|
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 14 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
ບໍ່ມີແຟນ.... |
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 14 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
55+ ດີຕົນແນ່ 555555+
☆→21 3-15-13-16-12-5-20-5 13-5 ←☆
|
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 14 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
ຕົວເອງມີແລ້ວຊະເບາະ... |
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 14 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
ອ້າງເຖິງຂໍ້ຄວາມຈາກ PHOYLIN ຂຽນວ່າ... ຮູ້ຈັກໝໍ້ເຫຼັກທີ່ມັນໜາໆ ບໍ່ ທີ່ມັນກົມໆ ຫັ່ນແລະ ເຕົາອົບ ຂະໜາດດີເລີຍ ຕອນລິເລີ່ມເຮັດ ຂ້ອຍອົບອັນນັ້ນຫັ່ນແລະເຮົາເອົາເຄັກທີ່ເຮັດຖອກໃສ່ໝໍ້ນັ້ນແລ້ວ ກາເອົາໄປໃສ່ເຕົາຖ່ານທີ່ບໍ່ຮ້ອນຫຼາຍ ແລ້ວເອົາຖ່ານໃສ່ເຖິງຝາ ເພື່ອໃຫ້ໄຟຫັ່ນມັນທົ່ວເຖີງ ທັ້ງລຸ່ມແລະເຖີງ ແຕ່ສະໄໝບູຮານເຂົາເຈົ້າກາເຮັດປະມາດນີ້ 555+ ສ່ວນອັນຕີ ຫັ່ນ ຕີມືເອົາກາໄດ້ ແຕ່ຈະເມື່ອຍແຕ່ລະດັບປານກາງເຖີງໝົດແຮງ55+ ບໍ່ໄຫວເດີ້ ຕອນອົບຫັ່ນ -.-"
www.graphicme.com | space for fresh creatives
I like graphic. Graphic's like me. That's GraphicME !...............Ads by Google ມັນພະຍາຍາມເອົາຊະນະສິ່ງທີ່ພະຍາຍາມເອົາຊະນະມັນ ມັນຄືນົກສິບ ...............ສັນຍາກັບຕົວເອງໄວ້ວ່າ ມື້ຫນຶ່ງຈະຢຽບຫົວໂຊກຊະຕາໃຫ້ຫນ້າຫວ້າຍ Punlao Story | uPunlao | laosci blog | N!Xnovel | vientianer | Miss Archi 2010 |
|
ຂຽນເມື່ອ ຫລາຍກວ່າ 14 ປີ ກ່ອນໜ້ານີ້
^ ^ ^ ^ 555+ ມັນບໍ່ໄດ້ລຳບາກເຖີງຂະໜາດນັ້ນ ຖ້າເຮົາຢາກເຮັດຈິງໆໆ ບໍ່ມີຫຍັງຍາກນະ ນອກຈາກ ເຄິ່ງໆກາງໆ ປ.ລ ຂ້ອຍກັບເອື້ອຍຫລ້ອນ ເຄີຍຜ່ານຈຸດນັ້ນມາໝົດແລ້ວ555+ ປ.ປ.ລ ຂ້ອຍເຄີຍອົບເຄັກວັນເກີດແມ່ ກາເຮັດແບບເຕົາຖ່ານນີ້ແລະ 2ກ້ອນ ພຸ້ນຍັງຊິວໆ ເລີຍ ຮິຮິ ຄັນຢາກເຮັດແທ້ໆ ກາ ດິ້ນດົ້ນເອົາ55+
☆→21 3-15-13-16-12-5-20-5 13-5 ←☆
|